Unboxing day! – Google Update Mini

ArticlesBlog

Written by:


44 Replies to “Unboxing day! – Google Update Mini”

 1. switch account says:

  First

 2. Corona Vijvertechniek says:

  Waarom is een creditcard nodig om de nest mini actie te krijgen

 3. Krystian says:

  Goedemiddag

 4. switch account says:

  Webpagina niet beschikbaar

 5. Stef says:

  Waar kan ik de quiz vinden?

 6. Peter Van Den Hof says:

  Hoi ik heb een vraag over Google maps ik fiets veel ik heb ontdekt dat er geen korte route is op google maps is en die je niet aan kan klikken Gr Peter

 7. ChrizLame says:

  Meegedaan 😊👍🏼

 8. Harmmie says:

  Slim om eens een x naar huis te gaan omdat t kerst is! Mijn vraag: waneer word de winnaar bekent gemaakt van de quiz?

 9. Hugo Bakker says:

  goo.gle/kerstquiz2019

 10. David Hartong says:

  Komt de Nest WiFi naar Nederland in 2020 of moet ik naar Duitsland gaan om ze te kopen.

 11. Finn Teuwsen says:

  Ik hoop dat ik win

 12. Finn Teuwsen says:

  Mijn vraag voor vraag het google is win ik

 13. stijnooss says:

  Hé google

  Ik kon laatst een google nest mini krijgen door dat ik youtube Premium maar warom heb je daar een creditcard voor nodig wan die heb ik niet?

 14. Daniel Koster says:

  Ik heb hem ingevuld hopelijk win ik 😀

 15. Egon Bulten says:

  Goeie truien mensen!

 16. bdh filmt says:

  Beste vrienden van Google. Ik kan door YT Premium een Nest Mini krijgen. Echter moet je daar een creditcard voor hebben, maar ik betaal via PayPal. Hoe kan ik alsnog een Nest Mini krijgen?

 17. Senne Declercq says:

  zijn aardappelen groeten

 18. olrik sijens says:

  Gedaan 🙃

 19. Bas Hageman says:

  Waarom hebben we in Nederland 2e kerst dag?

 20. joost brondijk says:

  Wanneer komen routines naar Nederland?

 21. Bryan K says:

  Korte video zonder inhoud

 22. Casb02 V2 says:

  Nog heel erg bedankt voor de nest mini boven op mijn YouTube premium, het voelde als een extra kerst cadeautje.

 23. kevin van den Akkerveken says:

  Gebruiken jullie op het Google kantoor ook de Google homes? Zoja waarvoor?

 24. Nicky w says:

  Fijne kerstdagen Rachid en Rian!, In het kader vraag het google, ik vind de Nest deurbel erg duur, ik had hem graag gewonnen bij jullie Sint actie! Maar goed je kan niet alles hebben in het leven, nu ben ik opzoek naar een andere deurbel nu heb je de nedis en de ring 1, overal staat dat die samen werkt met google home hub maar in de praktijk is het anders, kunnen jullie mij een deurbel adviseren die een leuke prijs heeft en wel het beeld kan laten zien op de Google home hub, (die ik dus ook wil aanschaffen) wanneer er iemand voor de deur staat?!

 25. Nathan Planting says:

  Waarom heet Android 10 niet iets met een q?

 26. Gio Soer says:

  Waarom moet je hey google zeggen

 27. Christian Weijsenfeld says:

  In het kader van Vraag het Google: Vorige week heb ik een Google Nest Mini aangeschaft om mijn slimme lampen e.d. te besturen met mijn stem, werkt perfect. Ik heb ook een recente Sony tv met een ingebouwde Chromecast, het lukt me niet om de tv aan te zetten via spraak met de Nest Mini. Wel lukt het om YouTube aan te zetten op de tv via de Nest Mini, maar dan staat hij al aan. Is er een oplossing? (ik heb wel een externe Chromecast maar wil het graag zonder deze mijn tv aanzetten)

 28. Dennis Andringa says:

  Hoe zo moet je hey google of oke google zegen en niet gewoon google???

 29. Michael Tangeman says:

  Sinds kort heb ik een Nest Hub op m'n nachtkastje. Voor de wekkerfunctie zou het fijn zijn om die ook te kunnen instellen zoals de wekker op een Android device (herhalen, spotify + routines). Zit dat in de roadmap voor de verdere ontwikkeling?

 30. ThomiPangang NL says:

  Antwoorden van de quiz
  1. Boxing day
  2. Vrij groot exemplaar
  3. Google nest mini
  4. Rollade
  5. Home alone
  6. Drie

 31. python says:

  ik heb vraagje wanner komt nieuwe update google home en nest hup dat je kan zeggen hey google hoe klinkt een vuurpijl of pot vuurwerk dat je kan horen / en zien op google home mini en google nest hup en ook hey google hoe klink een pichatsu

 32. raymond steenbeek says:

  Nest hub max or riot.

 33. Bram says:

  Wanner komen google routines naar Nederland?

 34. Remco helder says:

  Gaat de Google stadia controller ook op de normale Chromecast werken

 35. Poesjewoef Poes says:

  Mag ik ook iets vragen verzinnen jullie nou zelfde onderwerpen Of wordt het voor jullie verzonnen als het wordt verzonnen voor jullie dan zou je eens moeten kijken hoe vaak dingen gehaald worden Dat is voor de kijken niet echt leuk

 36. JURRE says:

  Echt leuk!!

 37. remon says:

  Hoe wordt je eigenlijk YouTube partner

 38. Jarne Christiaens says:

  #vraaghetgoogle sinds gisteren ben ik (helaas) niet meer geabonneerd op YouTube Premium/Music. Dit omdat Youtube het leuk vondt om alle nummer uit onze speelpleinwerking afspeelijst te blokkeren in België. Hoe komt dit? Ps: als het opgelost wordt abonneer ik heel graag terug op Premium

 39. Jos says:

  Ik heb de Google Protect gekocht en nu hoorde ik dat de bewegingssensor ook gebruikt wordt om de away status van de Google Thermostaat bij te werken, klopt dit? Zo ja, werkt dit ook samen met de Google Secure?

 40. Stefan Seven says:

  Als ik bijvoorbeeld netflix kijk op mijn tv ,kan ik het geluid dan casten naar mijn google home speakers?

 41. olrik sijens says:

  mijn vraag is hoe stel ik shortcuts in op de google home of is dat er nog niet in nederland

 42. Mark Vd Weij says:

  Ik heb een printer die ik kan koppelen aan de Google Assistent hoe werkt dit? En wat kun je de printer allemaal laten printen dmv Hé Google…?

 43. Bert Euwen says:

  Hoi ik heb een vraag
  Kan versie 1 van de Philips hue bridge ook aan je Google home koppelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *